Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Meci de baschet România – Kosovo la Arena Antonio Alexe din Oradea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Meci de baschet România – Kosovo la Arena Antonio Alexe din Oradea Share Meci de baschet România – Kosovo la Arena Antonio Alexe din Oradea


Meciul dintre România și Kosovo se va desfășura joi (29.11), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida contează pentru precalificările FIBA EuroBasket 2021.

Federația Română de Baschet a pus în vânzare biletele pentru această partidă. Prețul unui tichet este de 10 lei și se poate achiziționa prin intermediul platformei online www.bilete.ro. Abonații echipei CSM CSU Oradea beneficiază de intrare liberă la acest meci (în baza prezentării cardurilor de abonați).

Reamintim că Giordan Watson și Tudor Fometescu, componenți ai CSM CSU  Oradea, se numără între jucătorii convocați la echipa națională a României pentru această partidă. Antrenorul Tudor Costescu, alături de restul staff-ului tehnic al “Vulturilor”, a condus primul antrenament în cursul zilei de vineri (23.11), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

România și Kosovo au 0-1 la general fiecare în grupa din care fac parte. Prima poziție în clasament aparține Macedoniei, formație ce a învins în Kosovo, după care a depășit România în propriul fief.

Partida va fi transmisă în direct la DigiSport

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.