Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

TAEKWON-DO. Cupa Europei la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TAEKWON-DO. Cupa Europei la Sibiu Share TAEKWON-DO. Cupa Europei la Sibiu


Peste 1350 de sportivi din 28 de țări europene se adună la finalul lunii la Sala Transilvania, unde se desfășoară două evenimente de amploare: Cupa Internațională de Taekwon-do ITF pentru Copii și Cadeți (25-26 octombrie) și cea de-a noua ediție a Cupei Europei la Taekwon-do ITF (26-28 octombrie).

Două dintre cele mai mari competiții de Taekwon-do din Europa se vor desfășura în acest an la Sibiu. Iubitorii sportului sunt aşteptaţi la Sala Transilvania, între 25-28 octombrie, să vizioneze spectacolul artelor marţiale oferit de sportivi din România, Rusia, Bulgaria, Italia, Cipru, Armenia, Franţa, Finlanda, Anglia, Irlanda, Polonia, Germania, Ucraina și alte țări europene.

“Suntem foarte încântaţi că am reuşit să aducem o asemenea competiţie de rang european în România şi, totodată, suntem bucuroşi că gazda acestei competiţii europene este Sibiul, un oraş care în ultima perioadă atrage evenimente sportive de amploare naţională şi internaţională”, a declarant Ciprian Banea, vice-preşedintele PUMA Club Sibiu şi al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută