Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Piano – Cea mai frumoasă surpriză a toamnei în Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piano – Cea mai frumoasă surpriză a toamnei în Sibiu Share Piano – Cea mai frumoasă surpriză a toamnei în Sibiu


Inaugurat la începutul acestei toamne, restaurantul PIANO – Cocktail Gastro Pub s-a impus rapid în topul celor mai frumoase și apreciate localuri din Sibiu.

 

Deschis pe strada Zaharia Boiu, la nr. 3, Piano și-a convins ușor clienții datorită produselor de brutărie și de patiserie de cea mai înaltă calitate, toate gătite „in house”. Adăugați la mâncarea delicioasă atmosfera de prietenie și distracție, presărați peste ele decorul cu elementele retro, și obțineți astfel cel mai în vogă restaurant din Sibiu.

Managerul localului, Virgil Barb, spune că întregul concept a plecat de la un pian vechi. De altfel, acesta a și fost primul element achiziționat pentru acest proiect de suflet, treptat pianul vechi ajungând să dea identitate noii locații. Ulterior, ideea s-a dezvoltat și inclusiv barul imens a luat forma unui pian. Acesta poate fi văzut din orice colț al imensei terase. Pentru zilele de iarnă, Piano dispune și de două săli de interior deosebite, cu mobilier masiv și foarte confortabil, care oferă o ambianță destinsă și intimă, săli structurate pe parter și etaj. Cei care calcă pragul restaurantului la cină, de miercuri până duminică sunt întâmpinați de o hostesă care îi conduce la masa rezervată sau îi ajută să găsească o masă dacă nu au rezervare.

La Piano pe primul loc este calitatea produselor, atenția pe care bucătarii o acordă modul de preparare a acestora și actualizarea meniului în funcție de sezon. De luni până vineri, între orele 12 și 16, aici găsiți cea mai avantajoasă ofertă pentru Meniul Zilei. Gazdele recomandă burgerul făcut în casă, patiseria și panificația care ies proaspete din bucătăria proprie. Clienții mai pretențioși găsesc oricând burgerul vegetarian sau lasagna vegetariană.

Serile cu prietenii la bere sunt condimentate la Piano cu șapte drafturi și alte peste zece tipuri de bere la sticlă. Plus un pachet foarte mare de băuturi spirtoase, peste 60 de sortimente vinuri și numeroase combinații fresh de smoothie-uri.

Nu în ultimul rând, la Piano au loc periodic evenimente interactive, petreceri, seri tematice, întâlniri gastronomice, spectacole de stand-up sau concerte, degustări de vinuri și multe altele.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută