Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 26 octombrie – 1 noiembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 26 octombrie – 1 noiembrie 2018 Share Free în București | 26 octombrie – 1 noiembrie 2018


 

 

Bucharest Film Awards | Spotlight Edition
Între 1 și 3 noiembrie se desfășoară Bucharest Film Awards, un festival de film independent care aduce cele mai noi producții în spații neconvenționale. Programul cuprinde scurt și lungmetraje, de la filme de artă, la tehnologie și experimente cinematografice, punând realitatea virtuală față în față cu emoția în stare pură. Proiecțiile vor avea loc la Unteatru și la Cărturești Verona.

Free în București | 26 octombrie - 1 noiembrie 2018

One Night Gallery // Love Ioana Trușcă
O nouă ediție One Night Gallery o are în centru pe Ioana Trușcă, arhitect și ilustrator, în principal de benzi desenate, prin care creează lumi magice și povești fantastice. Lucrările vor fi accentuate prin intermediul realitatății virtuale și augmentate, iar seara va fi completată de DJ-seturi. Evenimentul are loc pe 27 octombrie, de la ora 20:00, la The Institute PopUpSpace (Bd. Dacia nr. 12).

Free în București | 26 octombrie - 1 noiembrie 2018

Taraful Bucureștilor la Culese din Balkani
Festivalul Culese din Balkani începe această ediție cu o premieră și un concert de muzică lăutărească ca odinioară. Joi, pe 1 noiembrie, de la ora 20, în gala de deschidere este proiectat filmul „Nunta anului” (2018, r. József Bán, România), iar de la ora 21, petrecerea se mută câțiva metri mai departe, la Clubul Țăranului, unde este programat concertul Tarafului Bucureștilor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută