Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cel mai important eveniment dedicat tatuajelor revine la București în acest weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cel mai important eveniment dedicat tatuajelor revine la București în acest weekend Share Cel mai important eveniment dedicat tatuajelor revine la București în acest weekend


Între 19-21 octombrie are loc cea de-a noua ediție a International Tattoo Convention Bucharest, un eveniment dedicat tatuajelor și artelor neconvenționale, unul dintre cele mai importante convenții tematice din Europa. Anul acesta evenimentul revine la Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.

Peste 100 de saloane naționale și internaționale sunt disponibile timp de 3 zile pentru doritorii de tatuaje – pentru întrebări, portofoliu și manoperă. Sunt așteptați peste 8.000 de vizitatori, iar în cele 33 ore de eveniment se vor realiza cel puțin 2.000 tatuaje permanente.

Programul convenției include o zonă de food trucks, concerte, concursuri, spectacole de magie sau iluzionism în fiecare zi, de vineri până duminică, între orele 12:00 – 23:00, astfel încât în orice moment al zilei să existe cel puțin muzică, mâncare și divertisment. Printre invitații speciali ai acestei ediții îi regăsim pe David Lebrava (US), Rich Morrison (US), Alan & Kepa (RO), Black Prez (US), Sic’Nis (UK) sau Cervena Fox (UK), faimosul model burlesque. Organizatorii au pregătit un program amplu, disponibil pe website-ul tattooconvention.ro.

Prin intermediul website-ului se pot face programări la cei mai buni artiști tatuatori internaționali și locali, pentru tatuaje sau piercing-uri, sau cumpăra biletele de acces. Evenimentul are și o componentă de petrecere exclusivă dedicată celor care își doresc să intre în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers într-un mediu mai restrâns, reunind sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai domeniului.

Biletele de acces pot fi achiziționate la intrare la prețul de 20 lei/zi. Abonamentul pentru toate cele trei zile costă 50 lei, iar abonamentul VIP care include și acces la petrecerea exclusivă 150 lei. Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe website-ul tattooconvention.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută