Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

FC Hermannstadt va contesta arbitrajul lui Iulian Călin din meciul cu U. Craiova printr-un memoriu la CCA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FC Hermannstadt va contesta arbitrajul lui Iulian Călin din meciul cu U. Craiova printr-un memoriu la CCA Share FC Hermannstadt va contesta arbitrajul lui Iulian Călin din meciul cu U. Craiova printr-un memoriu la CCA


FC Hermannstadt anunță official că va contesta arbitrajul lui Iulian Călin din meciul cu U. Craiova printr-un memoriu la CCA.

”Așa ceva e inadmisibil! Am tot tăcut, am fost de nenumărate ori dezavantajați de arbitri, nu am spus nimic până acum, dar acum s-a umplut paharul. Domnul Iulian Călin i-a dat Craiovei un penalti gratuit chiar înainte de pauză. Nu a fost fault, a fost simulare clară, Cicâldău trebuia să primească al doilea cartonaș galben și intram la cabine cu 1-0, iar în repriza secundă aveam om în plus. Eliminarea lui Dumitriu, din finalul meciului, a fost, de asemenea, nemeritată. La al doilea ”galben”, un jucător de-al Craiovei îl faultase înainte pe NKololo, dar asta nu s-a văzut, sau nu s-a vrut să se vadă. Nu este prima dată când suntem dezavantajați. Cu Călărașiul am luat gol în prelungiri după ce arbitrul a întors jocul și a dat o lovitură liberă. La Dinamo am jucat o repriză în inferioritate după ce Tsoumou a fost eliminat foarte ușor. Cu Gaz Metan am avut gol anulat în minutul 1. Exemplele ar putea continua. Nu vom mai tăcea. Am decis să depunem memoriu împotriva domnului Iulian Călin. Sibiul nu merită să fie bătaia de joc a arbitrilor”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută