Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 19 – 25 octombrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Timișoara 19 – 25 octombrie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Timișoara 19 – 25 octombrie 2018


 

 

MAD(e) IN ROMÂNIA, Memorialul Revoluției, 19 octombrie, 18:00
Un proiect manifest construit în jurul energiei adunate în cadrul protestelor din ultimii ani: 28 de artiști angajați social și politic alături de 8 regizori de film și 16 cercetători în arte vizuale vor inaugura expoziții: „Arta ca praxis politic”

ART ENCOUNTERS, Casa Isho, 19-25 octombrie, 11:00
Fundația Art Encounters deschide noul program expozițional pentru continuitatea bienalei cu același nume, selectând nume consacrate la nivel internațional precum Mircea Cantor, Dan Perjovschi, sau Ioana Nemeș, dar și artiști la început de drum.

LES FILMS DE CANNES, Aula Magna UVT, 19-21 octombrie
Ediția a III-a a Les Films de Cannes, aduce într-un weekend filme cât pentru trei: proiecții în premieră ale filmelor de pe croazetă, de la Palme d’Or, Caméra d’Or, Un Certain Regard. Cele mai bune filme arthouse ale anului.

VEST FEST, Shopping City, 19-20 octombrie, 21:00
Festivalul vestului are loc într-o atmosferă de „rooftop”. Sunt invitate trupe românești după cum urmează Paraziții, Nimeni Altu, Coma, Exile, Nadayana. în ziua de vineri, iar sâmbătă, vin B.U.G.Mafia, Akua Naru și Doc, care lansează album.

SOLO SHOW, Gallery. Bastion Theresia, 19 octombrie – 8 noiembrie
Lucrările lui Andrei Gamarț (Republica Moldova) artist care abordează tehnici precum pictura, desenul și gravura şi care în ultimii ani, și-a dedicat atenția asupra relației dintre materie, lumină și memorie vor fi expuse pentru prima dată în Timişoara, la Calpe

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 19 - 25 octombrie 2018

FULL SHADE/ SUN, Centrul MISC., 20 octombrie, 19:00
Expoziție de fotografie documentară cu titlul „Full Share Half Sun” de Neha Hirve, o fotografă din Stockholm care a surprins tărâmul din Tamil Nadu, India, în parcursul natural, pe când oamenii au început să planteze acacia….

FIDELI IUBIRII, Teatrul Maghiar de Stat, 20-21 octombrie, 19:00
Spectacolul face parte din proiectul Dante2021, organizat în colaborare cu Teatru Delle Albe și Ravenna Festival din Italia: un „poliptic în șapte tablouri”, un spectacol creat în jurul lui Dante Alighieri, în regia lui Marco Martinelli.

SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ, Opera Națională Română, 21 octombrie, 19:00
Musical de Joseph Stein, după povestirile lui Sholom Aleichem. Spectacolul a fost jucat pe Broadway încă din 1964, și a rămas unul dintre cele mai longevive de pe această scenă. Decorurile sunt monumentale iar mesajul este umanitar.

PROFESIUNEA DOAMNEI WARREN, Teatrul Național Timișoara, 23 octombrie, 19:00
Actori de renume joacă în acest spectacol: Maia Morgenstern, Ilinca Manolache, Claudiu Istodor, reluând contradicțiile dintre oameni în diverse împrejurări. Este una din „neplăcutele „ piese ale lui Shaw.

ANALOG MANIA, Calpe Gallery, 22-25 octombrie, 15:00
Ediția a IV-a a Festivalului Analog Mania prezintă artiști contemporani din alte țări, dar și de la noi din regiune, care își expune creațiile prin tehnologie analogică în cadrul unor expoziții și workshop-uri, în fotografie, film și muzică.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută