Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

BEST Training Week

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BEST Training Week Share BEST Training Week


În perioada 24-30 octombrie, BEST Cluj-Napoca organizează a 12-a ediție BEST Training Week, un eveniment educațional ce constă în traininguri și workshopuri gratuite având drept scop dezvoltarea studenților și promovarea educației complementare. Timp de 7 zile, studenții au oportunitatea de a participa la sesiuni de training care vor fi un stimul pentru dezvoltarea lor personală și academică.

Sesiunile vor fi furnizate de către reprezentanți ai unor mari companii pe piața clujeană și de către traineri cu o influență considerabila la nivel național.

Evenimentul revine, ca de fiecare data, cu traininguri pliate pe nevoile studenţilor, pentru a ne asigura că aceștia încep cu dreptul o carieră de succes, dar şi pentru a-i motiva să se dezvolte continuu.

În ultima zi a evenimentului, 30 octombrie, va avea loc ”Ideas Now, Success Later”, unde, într-o atmosferă destinsă studenții pot sta la o cafea cu persoane de succes din mediul business și academic. Tema ediției din anul acesta este Internetul și gestionarea atenției.

Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internatională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută