Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în Timișoara 12 -18 octombrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în Timișoara 12 -18 octombrie 2018 Share Top 5 evenimente în Timișoara 12 -18 octombrie 2018


 

 

1. Special, marca Bobonete
Se va întâmpla pe 12 octombrie de la 21.00 la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. „Mai încerc o dată” reprezintă o combinație de mărturisiri și întâmplări savuroase trăite în doi ani de turnee, în țară și în Europa, împachetate într-un show de stand-up comedy absolut special. De ce Timișoara? „Am ales să fac acest show în Timișoara pentru că aici publicul mi-a oferit de fiecare dată o energie extraordinară și mă simt ca acasă, ori de câte ori vin în orașul natal al tatălui meu”, mărturisește Mihai Bobonete.

2. Evadare din cetate
Sunteți invitați la o evadare dintre zidurile cetății pentru a o apuca pe calea Buziașului. La capătul călătoriei veți da peste „Festivalul Papricașului și Vinului” care va avea loc pe 13-14 octombrie în Parcul Central din Buziaș. Vor fi prezenți la apel ceaunele și cei mai pricepuți bucătari în prepararea papricașului. Artiștii care vor cânta pe 13.10 începând cu ora 16.00 sunt: Vest Phoenix Cover, Phaser, Ştefan și Ana Maria Colombar, Aleksandar Aca Ilic, Biljana Jevtic, Marinko Kokvic și orchestra condusă de Misa Mijatovic. Pe 14 vor urca pe scenă, începând cu ora 13.00 ansambluri folclorice și artiști de muzică populară. Va avea loc și un show de iluzionism cu Lorenzo Cristian.

Top 5 evenimente în Timișoara 12 -18 octombrie 2018

3. Visul oricărui mire
Târgul de Nuntă Timișoara DALISIS, „Planifică-ți nunta într-o zi”, realizat la Casa Tineretului va avea loc în perioada 13-14 octombrie.
Ca la fiecare ediție, evenimentul se prezintă cu grație, eleganță, bun gust și oferă viitorilor miri cele mai atractive oferte care se vor potrivi perfect cu cel mai așteptat și special moment din viața lor.
Pentru mai multe informații accesați www.targdenunta.ro.

4. Tendințe în parc: Artă-mă!
Evenimentul „Artă-mă!” are loc pe 14 octombrie în Parcul Botanic și va prezenta creațiile artiștilor la început de drum, așa cum sunt ele. Organizatorii și-au propus ca lucrurile să arate cam așa: „Ne adunăm pe la 15.00 la foișorul din Parcul Botanic unde ne încălzim cu câteva acorduri de chitară și citim câteva poezii, povești scrise de oameni din grupul #despreartă și a tuturor celor care vor să citească ce au scris ei. Pe la un 17.00 ne apucăm de cântat, compoziții proprii cântate de compozitor sau de un alt interpret. Vom avea doi dintre viitorii artiști celebri, Ştefan Dan Jorza și Mircea Goanță care ne sunt alături de la începuturile AIA și își merită locul și numele gravat aici! Vom cânta până noaptea se lasă, apoi vom rămâne cu amintirea plăcută a unei după-mese plăcute la Artă-mă!”

5. Idile complicate, în trei
Irezistibila comedie a lui Sam Bobrick, „Un bărbat pentru Sara”, se va juca la Timișoara pe 15 octombrie de la ora 20.00, pe scena Operei Române. Cea mai trăznită mătuşă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, „cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbaţi, se trezeşte astfel cu Brandon (Andi Vasluianu) pe cap. Nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respiraţii gură la gură, definiţii sumbre ale căsniciei și devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută