Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 12 – 18 octombrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Timișoara 12 – 18 octombrie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Timișoara 12 – 18 octombrie 2018


 

 

JAPONIA 2019, La Două Bufnițe, 12 octombrie, 18.30
O călătorie virtuală într-o țară fascinantă prin cultură și civilizație: Japonia, sau Țara Soarelui Răsare, într-o atmosferă relaxantă, alături de ghidul și istoricul Claudiu Preda. Obiceiuri, tradiții, lucruri inedite, toate se vor spune…

ȘTIINȚĂ INTERACTIVĂ, Teatrul pt.Copii și Tineret Merlin, 12-18 octombrie, 10:00
Expo Laborator este un eveniment care îi aduce pe copii în incursiune în lumea științei, explicată interactiv, practic dar și distractiv. Ediția curentă prezintă o călătorie în lumea simțurilor, și durează 50 de minute. Preț bilet: 12 lei.

DOG FEST, Hornbach, 13 octombrie, 11:00
O nouă ediție a festivalului Dog Fest, dedicat patrupedelor și iubitorilor acestora. În cadrul evenimentuui vor avea loc mai multe activități, jocuri și surprize, prezentări de rase, traseu cu tentații și demonstrații de dresaj,
cu premii.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 12 - 18 octombrie 2018

ARTĂ-MĂ!, Parcul Botanic, 14 octombrie, 15:00
Artiști la început de drum își prezintă creațiile, așa cum sunt ele: de la primele versuri scrise, la acorduri de chitară, pictură, sculptură și orice fel de muzică, lecturi publice și alte dezbateri pe diferite teme.

UN BĂRBAT PENTRU SARA, Opera Națională Română, 15 octombrie, 20:00
Un spectacol de Sam Bobrick: intrigă conjugală, replici sclipitoare și situații comice, toate au loc într-un living de apartament din New-York. Din distribuție fac parte atorii Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu și Emilia Popescu.

CULINAR MULTIETNIC, Muzeul Satului Bănățean, 12-14 octombrie, 11:00
Festivalul Culinar Multietnic aduce publicului trei zile de delectare cu specialități culinare bănățene, bucate luate direct din șpaisul bănățean, dar și cu roadele muncii agricultorilor din regiune, pe un program muzical popular.

WOMAN – ALL TOO WOMAN, Muzeul de Artă, 12-15 octombrie, 11:00
Ultimele zile: 30 de artiste ale artei contemporane s-au reunit în cadrul proiectului de amploare, printre care și reputata Marina Abramavić și vor pune în lumină creația feminină, cu un spectru larg de expresie și evenimente diverse.

FIGURI DE CEARĂ, Shopping City, 12-18 octombrie, 10:00
Cele mai cunoscute personalități din întreaga lume se vor afla în „ceară”, în mărime naturală, la inedita Expoziție de Figuri de Ceară. Printre personaje se vor afla: Goran Bregovic, Jim Carrey, Donald Trump, Mr.Bean, Al Pacino și mulți alții.

ART ENCOUNTERS, Casa Isho, 12-18 octombrie, 11:00
Fundația Art Encounters deschide noul program expozițional pentru continuitatea bienalei cu același nume, selectând nume consacrate la nivel internațional precum Mircea Cantor, Dan Perjovschi, sau Ioana Nemeș, dar și artiști la început de drum.

EURIDICE, Biserica Evanghelică Lutherană, 17 octombrie, 20:00
În cadrul Festivalului de Muzică Veche, are loc un concert al grupului Scherzi Musicali, interpretând „Euridice”, program care a fost subiectul primei înregistrări a grupului pentru casa de discuri Ricercar, recunoscută drept o revelație.

MATTIS-TEUTSCH, Muzeul de Artă, 18 octombrie, 18:00
Expoziția de artă avangardistă, cu lucrări aparținând familiei artistului Mattis-Teutsch. Picturi, sculpturi, animații 3D dar și instalații, toate însumând lucrările a patru generații de artiști, sunt expuse pentru prima oară la noi în țară.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută