Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile şi Nopţi | Romanian Insane Barbeque and Sauces

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile şi Nopţi | Romanian Insane  Barbeque and Sauces Share Recomandarea Zile şi Nopţi | Romanian Insane  Barbeque and Sauces


 

 

Șepcari 12-14

Numele restaurantului ar putea să vă ducă cu gândul la coastele de porc (sau de miel / berbecuț, pentru conformitate), nelipsite din meniurile contemporane din Centrul Vechi. Și nici nu ați fi foarte departe de adevăr, fiindcă localul chiar oferă asta, alături de burgeri și de alte specialități de sorginte americănească (și nu numai).

Recomandarea Zile şi Nopţi | Romanian Insane Barbeque and Sauces

Doar că adevărul absolut stă în dezlegarea acronimului RIBS – Romanian Insane Barbeque and Sauces. Declarația de intenție de pe pagina proprie sună a invitație la masă: „Ne dorim să aducem un suflu nou coastelor aromate și burgerilor istorici într-o locație specială, plină de emoție și bun gust. Elementul nostru de fundament este satisfacerea gusturilor gastronomice prin sosuri speciale, condimente alese și rețete inovatoare”. Interior foarte arătos, care îmbie la socializare, vin, bere și mâncare gustoasă. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută