Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Fanciest places in town

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fanciest places in town Share Fanciest places in town


Nu vă feriți de aceste localuri, merită pe deplin să le gustați specialitățile. Știm că nu trebuie să judeci după aparențe și că la un restaurant este mult mai importantă mâncarea decât decorul, dar n-avem ce face. Recunoaștem, uneori vrem să mâncăm într-un local fancy, să simțim că ne-am răsfățat puțin.
Uneori, o masă la un restaurant chic e tot ce ai nevoie ca să îți schimbi starea de spirit. V-am ales trei locuri din Cluj pe care noi le considerăm super elegante și fancy, cu mâncare foarte bună și unde orice masă e ca un motiv de celebrare.

Baracca

Fanciest places in town
Dacă vrei un loc super elegant în care să sărbătorești ceva, atunci musai trebuie să treci pe la Baracca. Aici, există o atenție la detalii aproape supranaturală. Serios, totul este la patru ace. Meniul Baracca se bazează pe un stil creativ de a interpreta anumite rețete după propria viziune.
www.facebook.com/Baracca 

Cabinet de Vin&Cocotte

Fanciest places in town
Restaurantul duce conceptul de fine dining la un cu totul alt nivel. E exact genul acela de local în care te duci pentru că vrei să mănânci ceva excepțional și să ai parte de servicii excelente. Ei bine, la Cabinet de Vin&Cocotte fix asta primești. Recomandăm o porție de lobster – cel mai bun din oraș.
www.facebook.com/Cabinet.de.Vin.Cocotte 

VIA

VIA se descrie ca un restaurant modern, care preia anumite mâncăruri clasice europene, dar le oferă, în același timp, un je ne sais quoi de-al lor. Este un gust unic VIA, pe care nu-l poți reproduce. Poți doar să te bucuri de el la fiecare vizită și să te relaxezi într-un cadru aproape de poveste.

www.facebook.com/ViaRestaurantCluj 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută