Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Filmul “Pentru România” lansare la Tg. Mureș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filmul “Pentru România” lansare la Tg. Mureș Share Filmul “Pentru România” lansare la Tg. Mureș


Pentru România – filmul care aduce războinicii daci în zilele noastre. Lansare în cinematograful Arta Târgu Mureş în data de 11 octombrie 2018

Doi războinici daci ajung în prezent şi descoperă o Românie care îi pune pe gânduri. Intriga filmului regizat de Andrei Bărbat îi poartă pe protagonişti într-o călătorie plină de adrenalină, la finalul căreia soarta României va fi schimbată pe veci.

O echipă ambiţioasă de tineri a realizat o producţie cinematografică inedită, care îşi doreşte să împletească istoria cu evenimente din prezent, într-o aventură ce abundă în efecte speciale, pilde şi intrigi politice. “Pentru România” prezintă scene de luptă care se desfăşoară de la Otopeni până în Londra şi din Bucureşti până la Sarmizegetusa. Întreaga acţiune se învârte în jurul ideii principale de patriotism, de a-ţi iubi ţara şi a lupta până la capăt pentru a o pastra, de a lupta pentru ţara ta.

“Prin filmele şi proiectele pe care le facem ne propunem să oferim publicului un alt tip de cinema: un cinematograf cu filme pentru publicul de toate vârstele şi nu unul adresat festivalurilor de premii în care publicul este select şi restricţionat”, au declarat reprezentanţii Dacron Productions, cea care se află în spatele lungmetrajului.

Din distribuţie fac parte: Andrei Bărbat (cel care semnează şi scenariul şi regia lungmetrajului), Alexandru Şinca, Silvana Şorop, Mădălin Alexandru Negoiţă, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurenţiu Dima.

Avanpremiera filmului a avut loc pe 04 octombrie la Qreator by IQOS. Alături de presa de specialitate şi de bloggerii invitaţi, la eveniment a participat în calitate de MC şi Radu Valahu, supranumit Omul Record al României, cel mai puternic om din România.

În data de 11 octombrie cei din Târgu Mureş vor avea ocazia să ii cunoască pe actori şi regizor la ora 19.00 la Cinema Arta la lansarea filmului “Pentru România“. Intrarea este liberă.

Premiera filmului va avea loc astfel:

  • Petroşani: 11 octombrie – Cinema Victoria
  • Caransebeş: 11 octombrie – Cinema Luna
  • Reşiţa: 11 octombrie – Cinema Dacia
  • Slatina: 25 octombrie – Cinema Slatina
  • Piteşti: 8 noiembrie – Cinema Trivale
  • Sfântu Gheorghe: 29 noiembrie – Cinema Arta Művész Mozi by Cityplex

În plus, pe 7 Decembrie, “Pentru România” va fi disponibilă pe platforma Vimeo On Demand, atât pentru români, cât şi pentru spectatorii din străinătate, pelicula fiind subtitrată în limba engleză.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/FilmPentruRomania/

Despre producătorul filmului: 

Dacron îşi propune să inspire un public cât mai numeros cu producţiile cinematografice realizate într-un stil propriu, inconfundabil, să aducă în faţa spectatorilor filme inspiraţionale, poveşti epice, aventură şi acţiune, conştientizare cu privire la subiecte sociale. Echipa de producători e formată din 4 tineri pasionati de ceea ce fac. La vârsta de 23 de ani, ei au deja experienţa realizării a două lungmetraje. “Ne dorim să oferim publicului, prin producţiile noastre, un subiect care să-I pună pe gânduri, să-i inspire. SUA are Hollywood, India are Bollywood, Japonia are anime-uri, Coreea de Sud are K-Drama, România ce are? Prin Dacron, vrem să fim parte din răspuns”, spune Andrei Bărbat, directorul Dacron Productions.

Mai multe detalii:

http://dacron.ro/index.html

https://www.facebook.com/DacronFilm/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută