Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Michael Zeki different hair style

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Michael Zeki different hair style Share Nou în oraș: Michael Zeki different hair style


Michael Zeki different hair style – servicii de tuns, vopsit, decapaj, șuvițe, coafat, montat extensii microring/keratina.

Ai nevoie de un look nou? Michael Zeki oferă servicii profesioniste de hair styling, în vederea obținerii unui look rafinat și elegant. Vă puteți oferi un aspect fresh, perfect, schimbându-vă coafura, culoarea părului sau pur și simplu aranjându-l diferit. 

Nou în oraș: Michael Zeki different hair style

Fie că ai părul scurt sau lung, creț sau drept, atunci când e vorba de schimbări de look, Michael Zeki, și-a câștigat deja renumele de “cel mai bun stilist”. Munca pe care o face îl definește, chiar dacă îi răpește mai tot timpul.

Descoperă noul mod de arăta mai bine. Michael Zeki îți inventează coafura pe loc, în funcție de părul tău și de felul cum te porți.

Nou în oraș: Michael Zeki different hair style

Este toamnă și simți nevoia să faci o schimbare de look? Dacă răspunsul tău este DA la fiecare pachet DECAPAJ +VOPSIT primești 30% reducere și ai un preț special de 40 lei la spălat+mască+tuns modern+uscat, în fiecare luni, marți și miercuri.

Michael Zeki  different hair style. Mă găsești la Chic Salon Piatra Neamt, pe Petru Rareș, vizavi de Grădina de Vară.

Programări: 0742462134

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută