Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mic ghid de vânătoare… a biletelor de avion ieftine!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mic ghid de vânătoare… a biletelor de avion ieftine! Share Mic ghid de vânătoare… a biletelor de avion ieftine!


E bine știut că ianuarie și februarie sunt lunile cu cele mai ieftine bilete de avion. Așadar, un city break într-o destinație care pe timpul verii ți s-a părut de neatins, poate deveni acum mai accesibilă.

Cel mai indicat e să cauți biletele de avion cu 60 de zile înainte. Nu căuta niciodată pe un singur site, dar verifică întotdeauna și prețurile de pe site-ul companiei cu care inteționezi să zbori. Atunci când cauți bilete, asigură-te că navighezi în modul incognito și pui date apropiate celor pe care ți le dorești. E cunoscut faptul că site-urile înregistrează căutările tale și te poți trezi cu prețuri ridicate în zilele accesate de tine.

Ideal e să fii flexibil atunci când alegi perioada călătoriei, se zboară mai ieftin în zilele de miercuri și joi decât în cele de weekend. Îndreaptă-ți atenția spre zborurile de dimineață sau spre cele de noapte, de obicei sunt mai ieftine decât cele din timpul zilei.

Probabil ai observat că prețurile la bilete se modifică constant, iar statisticile spun că cea mai bună zi pentru a cumpăra bilete e cea de marți. O altă variantă e să aștepți zilele în care companiile oferă discounturi. Nu te teme de aeroporturile secundare, dar asigură-te că au legături directe cu destinația finală spre care te îndrepți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută