Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

STORY MODE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii STORY MODE Share STORY MODE


A fost odată, cândva demult, undeva departe, unde greu ajungi chiar și cu gândul, pe un tărâm pe care povestea și realitatea viețuiau împreună, o întâmplare nescrisă încă de nimeni până acum. Era un rege bătrân și unul tânăr care împărțeau lumea în două. Lumea era doar de două categorii, iar cele două lumi nu se intersectau pentru că fiecare era mulțumit de propria viață, în propriul tărâm. Bătranul înțelept avea suprafețe întregi cu păduri, lacuri și munți de o frumusețe rară, cu locuri neumblate decât de vietățile pădurilor și piscuri de munți neatinse decât de păsările cerului. Poporul lui viețuia în armonie cu Pământul și nu lua din natură decât ce era necesar pentru un trai îndestulător în mijlocul naturii.

Regele tânăr aflase repede ce poate să îți ofere exploatarea lumii înconjurătoare și a construit orașe, drumuri, poduri, unelte moderne de care se folosea pentru a se dezvolta și mai mult de la un an la altul. Viața modernă pe care o trăia îi oferea și satisfacția și rezultatele evoluției. Cunoscuse așadar, evoluția care îl propulsa spre noi și noi descoperiri, până ajunsese să atragă atenția bătrânului rege și celor din lumea lui. Entuziasmul tinereții a propulsat jumatate de lume la un nivel neașteptat și nemaivăzut vreodată, putând acum să se înalțe și să călătorească liberi pe cerul lumii lor cu aparate de zbor ultramoderne și să comunice între ei ușor și rapid, iar bucuriile vieții din partea aceasta de lume erau legate doar de aceste instrumente ale lumii moderne.

Oamenii arătau ca niște mici roboți care trăiau în umbra altor roboți, mașinării și instrumente pe care le controlau neîncetat.

Va urma!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută