Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Târgul de Cariere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul de Cariere Share Târgul de Cariere


Târgul de Cariere revine! A 25-a ediție TdC aduce peste 80 de angajatori la Sala Polivalentă în perioada 3-4 octombrie.
Așa că miercuri și joi sunt două zile în care ai cea mai bună șansă să vezi o grămadă de oferte de muncă din cele mai diverse domenii. Evenimentul se adresează tututor celor care-și doresc să facă un pas înainte în carieră, indiferent de nivelul la care se află acum. Astfel, vorbim despre programe de internship pentru tinerii ce vor să prindă puțină eperiență în domeniul lor de studiu sau pe piața muncii, oportuniteți mișto de voluntariat pentru cei care vor să se implice, dar și instanțe în care chiar poți să primești pe loc un interviu de angajare. Sună bine, nu?
De aceea a ajuns TdC cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania, pentru ofertele foarte mișto adunate în același loc în așteptarea potențialilor colaboratori. Vezi, căutarea unui loc de muncă nu dă roadă doar în mediul online unde contactezi tu compania și speri să fii chemat la interviu. Uneori, compania se pregătește pentru tine și te așteaptă la Târgul de Cariere.
P.S. Intrarea este liberă!

3-4 octombrie
Sala Polivalentă
www.targuldecariere.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută