Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Jazz in the Street

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz in the Street Share Jazz in the Street


Two down, three to go: ne mai rămân încă 3 momente Jazz in the Street care ne vor aduna în stradă pe 29 septembrie, 6 și 14 octombrie. Dacă ați citit interviul cu Alin Vaida, deja știți destul de multe despre eveniment, așa că nu mai reluăm povestea cu ce înseamnă Jazz in the Street și din astea. Oricum n-am putea să vă explicăm mai bine ca el.
Mai bine discutăm puțin despre concertule ce urmează. Secretoși din fire (și persoane care consideră că surprizele trebuie să fie surprize), nu avem foarte multe detalii legate de următoarele showcase-uri Jazz in the Street, dar știm următoarele: pe 29 septembrie mergem pe Strada Celemenceau, în față la Vorbe și îi ascultăm pe Infusion, Alexu and the Voices Inside și SEPP. Apoi, pe 6 octombrie suntem așteptați în Piața Unirii, latura de Vest, ultimul concert înainte de Main Event.
Așadar numărăm în total 4 showcase-uri care duc la un eveniment mai mare pe 14 octombrie, care se va desfășura chiar pe Bulevardul Eroilor. Momentan, se vorbește despre 10 puncte de activități și o mulțime de performance-uri, adică fix cât să umple tot bulevardul de artă. Adică, un moment care nu trebuie ignorat, căci e clar că orașul va prinde un cu totul alt ritm.
Dar, dacă se numără și ceva artiști printre cititori, menționăm că vă puteți înscrie în continuare – call-ul pentru performance-uri la main event rămâne deschis până pe 1 octombrie. Indiferent în ce rol, ne vedem musai în stradă!

29 septembrie
6, 14 octombrie
www.facebook.com/jazzintheparkromania 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută