Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


Internet gratuit în Piața Mare

De la 1 septembrie Primăria Sibiu oferă internet wireless gratuit în cele trei piețe centrale ale orașului: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet. Hotspot-urile asigură posibilitatea conectării simultane a 400 de utilizatori în fiecare dintre cele trei piețe. Pentru conectare, selectați pe dispozitivul dumneavoastră mobil hotspot-ul SIBIU FREE WI-FI. Reamintim de asemenea că și în parcul Sub Arini sunt funcționale trei hotspot-uri prin care Primăria Sibiu asigură servicii gratuite de internet wireless.

 

Salonul de Artă Fotografică

Începând cu data de 1 septembrie și până în 19 octombrie Centrul de Informații Turistice găzduiește Salonul Internaţional de Artă Fotografică.

 

Street Food Cuisine

Între 13 și 16 septembrie sibienii sunt invitați să trăiască experiențe culinare de neuitat pe cea mai frumoasă stradă din oraș.

 

Sibiu Open 2018

În perioada 6-23 septembrie 2018, la Baza Sportivă Pamira se desfășoară o nouă ediție turneului de tenis Sibiu Open.

 

ESENȚIAL Sibiu Music Fest revine în centrul orașului cu cea de-a doua ediție a evenimentului care aduce în Piața Mare cei mai căutați artiști români. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie.

Pe 15 septembrie, începând cu ora 19:00, șapte artiști de top vor urca pe scenă și vor cânta live pentru publicul sibian la cea de-a doua ediție a Sibiu Music Fest. Invitații acestei ediții sunt: Smiley, Ioana Ignat, Deepcentral, Fly Project, Liviu Teodorescu, Andreea Bălan și Andra Gogan iar intrarea este liberă. Cei care nu vor reuși să ajungă la eveniment sunt invitați să vizioneze spectacolul live, pe pagina oficială de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuMusicFest/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută