Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Cluj Symphony Experience 2018

Free in Cluj

Cluj Symphony Experience revine în perioada 20 – 23 septembrie cu cea de-a doua ediție! Evenimentul propune 4 zile pline de creativitate, concerte, spectacole și alte momente speciale. CSE se va desfășura în totalitate în Piața Unirii, iar publicul este așteptat să se bucure de el!

" "

Queer Trivia

Free in Cluj
Ultima joi a lunii septembrie își propune să ne aducă laolaltă pentru un concurs (deopotrivă distractiv și educațional) de cultură queer ce va avea loc în Club Delirio, 27 septembrie.

Critical Mass în Cluj

Free in Cluj
În ultima vineri a fiecărei luni, cei de la Critical Mass își dau întâlnire cu bicicletele în Piața Unirii pentru a porni într-un marș. Luna această, întâlnirea are loc pe 28 septembrie de la 18.

Ieșire la hamace

Free in Cluj
Pride România te cheamă la o ieșire cu hamacele în parc până nu se strică vremea. Hai pe 16 septembrie în Parcul Central c-un hamac și voie bună. Adunarea începe de la 18.

Clujotronic – Electro Arts Festival 2018

Free in Cluj
Între 28 și 30 septembrie, Clujotronic te invită să experimentezi oportunitățile pe care le oferă fuziunea noilor tehnologii cu arta contemporană sub forma unor proiecte inovatoare prezentate de către artiști germani, francezi și români. Festivalul se va desfășura la Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută