Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Restaurant Beirut

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Restaurant Beirut Share Recenzie pe bune | Restaurant Beirut


Restaurant Beirut: Delicii libaneze

Înconjurat de restaurante mai mult sau mai puțin aglomerate, micul local cu specific libanez poate părea o victimă sigură acolo, dar nu este. Din simplul motiv că oferă o soluție mai mult decât decentă la bucătăriile vecinilor. Bine, bucătăria libaneză e foarte căutată oricum, dar aici am găsit un cumul de factori pozitivi care ne-au făcut să revenim cu plăcere de fiecare dată. În primul rând, servirea și zâmbetele de pe fețele celor care au grijă de clienții localului te fac să ignori interiorul simplu, care nu are nimic spectaculos sau strălucitor. O declarație a faptului că aici nu vii să cauți luxul, ci doar să mănânci și să te simți bine.

Apoi, ce primești în farfurie, fie că alegi carne sau nu. Bineînțeles, nu poți ignora specialitățile cu nume exotice – humus, moutabal, labne, babaganuj, tabuleh – toate impecabile. Dacă vrei sa le încerci pe toate, recomandăm platoul Beirut, la care primești și salată cu roșii, ardei și castraveți (murați și proaspeți). Pe partea de mâncăruri calde, am încercat ciorba de linte roșie (onestă, gustoasă), file de vită cu ceapă și sos de rodii și kebe prăjite (carne de vită cu crâu zdrobit și muguri de pin), care au fost excelente. Lipia casei completează fericit o masă delicioasă și mult mai sănătos gătită decât multe altele. Dacă punem toate astea în raport cu prețurile, care sunt foarte prietenoase, obținem un rezultat excelent. Mai venim, cu siguranță. 

Recenzie pe bune | Restaurant Beirut

Restaurantul Beirut se află pe strada Nicolae Racotă la numărul 3A, chiar la bifurcația unde se mai află restaurantele Olio și Jadoo.

Dacă doriți să beți ceva alcool va trebui să amânați asta, fiindcă la Beirut găsiți doar apă, cafea,  sucuri și bere nealcoolizată. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută