Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Concert Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd pe 14 septembrie la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd pe 14 septembrie la Hard Rock Cafe Share Concert Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd pe 14 septembrie la Hard Rock Cafe


Vineri, 14 septembrie, te invităm la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet și lumini cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reușesc să recreeze atmosfera psihedelică și să amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzică ci și prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Răzvan Roti, Kolumban Zoli, Edi Raita și Lazar Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar și celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

" "

Concert Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd pe 14 septembrie la Hard Rock Cafe

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componența muzicieni cu experiență și care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Biletele au următoarele prețuri:
 
-VIP: 59 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
-Acces General: 49 de lei, cu loc la masă în sală
-Fără loc: 49 de lei

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apăr pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.
 
La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar langă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experientă live.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută