Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 7-13 septembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Timișoara 7-13 septembrie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Timișoara 7-13 septembrie 2018


 

 

CHECK ART- FESTIVAL

Piața Unirii, 7,8 septembrie,11:00

" "

Ediția a IV-a a festivalului de artă stradală prin care publicul interacționează direct cu tinerii artiști, mimi și bufoni, statui vivante și oameni pe picioroange, îmbrăcați în picturi 2D, în reprezentații artistice cu foc, muzică și teatru.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 7-13 septembrie 2018

COPIL ÎN EUROPA

Casa Tineretului, 7-13 septembrie, 11:00

Festivalul reunește nume sonore naționale și internaționale din arta spectacolului: 9 piese de teatru din lumea marilor creații dramatice vor fi remixate, cântate și parodiate pe muzică, workshop și alte evenimente conexe.

 

BEGA BULEVARD,

Pod Mihai Viteazu – pod Maria din Traian, 7-9 septembrie, 18:00

Tradiționalul festival organizat de primărie ajunge la ediția a XI-a, și atrage atenția asupra importanței canalului Bega pentru oraș, celebrându-l în forme artistice și de divertisment: concerte cu trupe live și celebra cursă a rățuștelor.

 

CONCERT SIMFONIC,

Sala Capitol, 7 septembrie, 19:00

Formația timișoreană Bega Blues Band celebrează 35 de ani de existență a trupei. Evenimentul este marcat cu acest concert aniversar, cu invitați speciali: dirijorul Peter Oschanitzky, mezzosoprana Aura Twarowska, și Liviu Butoi- saxofon.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 7-13 septembrie 2018

PEREGRINII

Malul Begăi, 7 septembrie, 22:00

„Sunet de cimpoaie însoțit de săbii și foc, swing de bass, clape și tobe-set, vâjâit de fokoșuri și topoare valașka acompaniate de plesnituri de bici…”: așa se descrie una dintre trupele preferate ale timișorenilor: tinerii de la Peregrinii.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 7-13 septembrie 2018

WOMAN – ALL TOO WOMAN

Muzeul de Artă, 7-13 septembrie

Continuă expoziția: 30 de artiste ale artei contemporane s-au reunit în cadrul proiectului de amploare, printre care și reputata Marina Abramavić și vor pune în lumină creația feminină, cu un spectru larg de expresie și evenimente diverse.

 

DJ OPTICK

Ponton Casa Baraj, Văliug, 8 septembrie, 23:00

Petrecere dansantă în stilul obișnuit al gazdei, dar de data aceasta este o petrecere de închidere a sezonului de vară pe malul lacului. Invitații serii sunt Adrian Eftimie, Dj Optick și John Trend. Dress code:chic-casual. Bilete intrare: 15/30 lei.

 

PE`NSERATE

Cafeneaua Klapka, 8 septembrie, 18:00

O seară specială cu dans, socializare, proiecții de film mut îmbinate cu o expoziție de artă modernă în Galeria Pygmalion, un soundsystem Void Acoustics și un video pop-up în subsolul clădirii. Invitați: vlf și Prozacel. Intrare liberă.

 

…SĂ DEVIN PROST

Teatrul Național, 11,12,13 sept., 19:00

Trei zile consecutiv dedicate piesei scrisă de Martin Page: ”M-am hotărât să devin prost”, o călătorie anti- inițiatică a unui geniu care se simte exclus din lumea contemporană de însăși inteligența lui, așa că se adaptează…

 

ERENDIRA & BUNĂ-SA

Teatrul Maghiar, 12 septembrie, 20:00

Un spectacol remix inspirat de poveștile scriitorului García Márquez, creat în cadrul proiectului independent Dali-Márquez- Dostoievski, reunind actori din Cluj, Arad, și R.Moldova. O introspecție teatrală în regia lui Kocsárdi Levente

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută