Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 paşi de îngrijire a tenului în sezonul de toamnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 paşi de îngrijire a tenului în sezonul de toamnă Share 5 paşi de îngrijire a tenului în sezonul de toamnă


Chiar dacă în sezonul cald tenul nostru se bronzează şi are un aspect plăcut, din cauza căldurii şi a aerului încărcat apare excesul de sebum, care provoacă probleme tenului.

Pe parcursul nopţii glandele sebacee îşi sporesc activitatea, iar în timpul zilei tenul devine lucios. Iată 5 paşi simpli de îngrijire a tenului în sezonul de toamnă, care te vor ajuta să ai un ten fresh:

  1. Foloseşte un peeling abraziv o dată pe săptămână. Un ten cu exces de sebum nu înseamnă că este un ten hidratat. Astfel, datorită deshidratării, tenul se descuamează iar machiajul tău nu va arăta tocmai cum îţi doreşti. Un peeling abraziv te va ajuta să îndepărtezi celulele moarte şi să obţii un ten gata să absoarbă produsele de îngrijire.
  1. Foloseşte un peeling foarte fin pentru dimineţile cu exces de sebum. Tenul va rămâne curat şi pregătit pentru o zi întreagă.
  1. Crema hidratantă este un must în fiecare dimineaţă şi seară, asta dacă nu ai alte probleme ale tenului, caz în care este recomandat să foloseşti o cremă specifică problemei tale.
  1. Pentru demachiere alege loţiunea micelară. Loţiunea demachiantă are o textură cremoasă ce îţi va lăsa tenul uşor „gras”.
  1. Alege apa termală, pentru orice moment al zilei: dimineaţa şi seara, în loc de loţiune tonică, şi pe parcursul zilei, pentru a fixa şi reîmprospăta machiajul.

Machiajul tău va arăta perfect, dacă tenul tău este pregătit pentru sezonul de toamnă!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută