Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Festivalier

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalier Share Festivalier


Am vorbit mult în ultimii doi ani despre cum e să fii organizator de festival. Uneori credeam că am uitat momentele în care vorbeam despre experiența mea de participant tuturor prietenilor cu entuziasm și o plăcere de adolescent. Am constatat că devenind organizator mi s-a diminunat starea pe care o simțeam ca simplu festivalier. Și pentru că nu vreau să pierd emoția de a face parte din această ultimă categorie, vara aceasta am decis să o iau înapoi. De unde? Chiar din mijlocul mulțimii adunate la festivalurile din țară. Astfel încât, împreună cu cei mai dragi mie, am mers la festivaluri!

Da, e mai diferit acum pentru că, inevitabil, privesc lucrurile prin ochii organizatorului. Văd cum se întâmplă totul în față știind, cu mai multă siguranță, ce se întâmplă în spate. De fiecare dată, din fața scenei, parcă îi văd pe cei care sunt în spatele ei. Mă abțin cu greu să nu repar ceva ce nu pare să meargă tocmai bine, să nu întreb dacă are cineva nevoie de ajutor, să nu semnalez o anomalie. Așadar, e o altă stare însă am făcut efortul de a fi doar festivalier. Și nu a fost chiar dificil având în vedere cât de frumoase sunt festivalurile din România anul acesta. De la an la an, fiecare organizator își depășește limitele și face mai bine decât la ediția precedentă. Simt încrederea tuturor în a îndrăzni mai mult, în a fi inovativ și a construi cu mai multă îndrăzneală ceea ce au pus la temelie predecesorii.

Nu aș putea să spun care a fost cel mai bun festival la care am participat pentru că pe primul loc, cu subiectivismul de rigoare, aș pune AFTERHIILS. Fiecare eveniment la care am participat însă mi-a adus emoția emanată de oamenii prezenți acolo. Așadar, vara aceasta am fost festivalier și e cel mai frumos rol pe care îl poți avea!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută