Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Sisters

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sisters Share Sisters


În orice zi poți să mergi în Sisters. Are acel ceva de cafe-bar care te atrage la orice oră, fie că vrei o cafea să te trezești, sau ai chef să bei un pahar la o seară de muzică live. Te plimbi prin centru într-o zi de weekend și parcă fără să vrei picioarele te vor duce pe Universității, căutând un loc în care să stai și să-ți aduni gândurile.
Sisters e relativ micuț și mesele stau destul de apropiate, dar spațiul nu îți dă nici o impresie de „înghesuială”, nici măcar la ceas de seară când e mai greu să găsești un loc liber. De fapt, e cosy și intim, perfect să-ți duci un prieten și să stați la o poveste (asta dacă nu e o seară de muzică, în care conversațiile de la masă pică în plan secundar și te bucuri mai mult de beats). Staff-ul foarte prietenos te poate ajuta să te ghidezi prin meniul ofertant și să-ți alegi ceva pe gustul tău, iar prețurile sunt decente pentru un local din centrul orașului, deci e alergerea perfectă dacă plănuiești să rămâi ceva mai mult pe acolo. Trebuie urmăriți online și pentru evenimentele pe care le organizează, adică acele seri de muzică de care vorbeam. Concerte sau seri de dj-i – nu prea contează, rezultatul final e o seară chill alături de un pahar excelent de ceva.

Încearcă @ Sisters
Aici bei cafea, cafea bună. Ai o gamă largă din care să alegi, de la cele mai clasice la cele mai interesante combinații. În plus, dacă ești pe fugă ți-o poți lua și la pachet, dar îți recomandăm să te întorci apoi, când ai ceva timp liber, să savurezi o bere craft sau un cocktail de-al lor cu niște prieteni. Mai ales în perioada asta în care te poți bucura și de mica lor terasă.  

Str. Universității nr.2
0725 463 020
www.facebook.com/SistersCafenea  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută