Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

NAFA 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NAFA 2018 Share NAFA 2018


Festival, filme și etnografie

A 38-a ediția a Festivalului Internațional de Film Etnografic NAFA vine la Cluj! Evenimentul are loc între 11 și 15 septembrie la Casa Tranzit și este organizat de CinéTrans, împreună cu Universitatea Babeș-Bolyai și Federația Universitară Maghiară din Cluj.
NAFA este unul dintre cele mai vechi evenimente de gen din Europa, prima ediție având loc în anul 1979. În fiecare an se organizează în alt loc, 2018 aducând festivalul mai aproape de clujeni. Festivalul va avea trei componente principale. Primul, denumit „Work in Progress”, programat pentru 11 septembrie, aduce în vizor realizatori de film ce-și vor prezenta proiectele antropologice publicului și vor facilita un atelier. Apoi, între 12 și 14 septembrie publicul este așteptat la vizionarea filmelor din selecția oficială NAFA, urmând ca pe 15 să se proiecteze filmele realizatorilor de film locali.
NAFA se axează pe creații de film etnografice și antropologice, în special cele care abordează subiecte de interes pentru fiecare an în care are loc. Un accent deosebit se pune și pe promovarea realizatorilor locali, precum și organizarea de activități conexe despre lumea cinematografică sau evenimente de socializare.

" "

11-15 septembrie
Casa Tranzit
www.cinetrans.org 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută