Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Festivalului Internațional de Carte Transilvania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalului Internațional de Carte Transilvania Share Festivalului Internațional de Carte Transilvania


Unul dintre cele mai importante momente culturale din viața clujeană revine! A șasea ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) se va desfășura între 2 și 7 octombrie în Piața Unirii din Cluj-Napoca, ediția din 2018 fiind în totalitate dedicată Centenarului Marii Uniri.
Așadar, FICT-ul din acest an organizează două evenimente majore ce vor celebra cultura scrisă. Primul este „Re-unim România prin cultură”, ce va aduce la Cluj scriitori români din exil și diaspora la o întâlnire cu publicul local. Un al doilea eveniment este, cu siguranță, deja cunoscut pentru cei care au mai participat la festivalul de carte: manifestația „Marea Lectură”, care în acest an își propune să adune 10.000 de cititori în același loc. Dacă se va strânge numărul de oameni, mișcarea va intra chiar în Cartea Recordurilor, așa că organizatorii au lansat o invitație deschisă tuturor iubitorilor de lectură să le fie alături pe 6 octombie în Piața Unirii din Cluj.
În fiecare an, Festivalului Internațional de Carte Transilvania reprezintă, în același timp, și un îndemn către lectură și cultură. Fie că ești în căutare de noi cărți, vrei să spargi un record mondial, sau dorești să participi la diferite discuții cu scriitori, FICT 2018 te așteaptă!

2-7 octombrie
Piața Unirii
www.facebook.com/FestivalulDeCarteTransilvania 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută