Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Trucuri pentru a-ți menține tonusul din vacanță și în zilele de toamnă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trucuri pentru a-ți menține tonusul din vacanță și în zilele de toamnă! Share Trucuri pentru a-ți menține tonusul din vacanță și în zilele de toamnă!


Adio nopți lungi de vară, mare, nisip, atmosferă de vacanță și bun venit toamnă! Află câteva trucuri pentru a prelungi senzațiile verii și a menține sclipirea de vacanță și în primele zile de toamnă.

Acum după ce vara a trecut, trebuie să ai mai multă grijă de pielea ta care a fost expusă continuu la razele puternice ale soarelui. Hidratarea cu produse pe bază de retinol și acid hialuronic e poate cel mai important pas pentru a obține o piele sănătoasă de invidiat.

" "

Mănâncă cât mai multe fructe și legume de sezon. Profită din plin și savurează o supă cremă de dovleac, un platou de brânzeturi cu nuci și struguri proaspăt culeși sau un suc natural de mere.

În toate cele trei luni de toamnă, Sibiul abundă de evenimente, târguri și festivaluri de toate felurile, iar cortina teatrelor sibiene se ridică pentru o nouă stagiune.

Plimbă-te cu bicicleta în împrejurimile Sibiului și bucură-te de culorile frunzelor căzute, de ploile romantice de toamnă și de spectacolul naturii desprins parcă din povești.

Poartă la birou hainele și accesoriile achiziționate în timpul vacanței. Propune-ți să faci cel puțin 30 de minute de mișcare în fiecare zi. Fă-ți bagajul în weekend și vizitează locuri noi din preajma Sibiului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută