Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

BC CSU Sibiu a pus în vânzare abonamentele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BC CSU Sibiu a pus în vânzare abonamentele Share BC CSU Sibiu a pus în vânzare abonamentele


BC CSU Sibiu joacă primul meci al noului sezon, în Liga Națională, în 6 octombrie, în deplasare la CS Știința-Dinamo București. În Cupa României, echipa sibiană va juca începând cu turul al patrulea programat să se desfășoare în 3 și 10 aprilie 2019. Abonamentele pentru întregul sezon vor fi puse în vânzare începând de luni.

BC CSU Sibiu a pus în vânzare, începând din 27 august 2018, la sediul Clubului, str Rennes nr. 2, abonamentele pentru noul sezon competițional. Timp de două săptămâni sunt așteptați abonații vechi, pentru a și le putea reînnoi pe aceleași locuri, urmând ca începând din 10 septembrie 2018, cardurile de acces să se comercializeze și pentru suporterii care doresc să își achiziționeze pentru prima dată tichetul de acces valabil întreg sezonul.

Prețurile abonamentelor pentru întregul sezon rămân neschimbate, astfel că, în funcție de sector, costurile sunt următoarele:

*Sectorul A și Sectorul B: 200 de lei,

*Sector C și Sector D: 300 de lei,

*Sector VIP: 500 de lei (include un maiou oficial de joc)

Fiecare abonament achiziționat pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani include un tricou polo cu inscripțiile CSU Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută