Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București 31 august – 6 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București 31 august  – 6 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București 31 august  – 6 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu


 

 

5 TO DO în București 31 august - 6 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Final fericit, la Insula artelor, Vineri, 31 august, ora 21.00
„Final fericit” e „Happy End”, excepționalul film al lui Michael Haneke. Poveștile uluitoare care se întrepătrund și distribuția vă vor încânta, e un Haneke de colecție pe care să-l vedeți la Cinema în aer liber, în Parcul Titan.

5 TO DO în București 31 august - 6 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Concertul de deschidere al Concursului Internațional „George Enescu”, la Ateneul român, Sâmbătă, 1 septembrie, ora 19.00
În programul primei seri a evenimentului muzical al toamnei bucureștene, „Triplu concert pentru vioară, violoncel, pian și orchestră” de Paul Constantinescu, în interpretarea unor foști câștigători ai concursului.

Concert Jonathan Bree, la Club Control, Sâmbătă, 1 septembrie, ora 21.00
Jonathan Bree vine din Noua Zeelandă, practică un indie pop suav și a dat lovitura cu clipul „You’re So Cool” (peste un milion de vizualizări). Tipul e foarte bun, chiar e un mic eveniment venirea lui.

Concert Trooper, la Berăria H, Luni, 3 septembrie, ora 19.00
Ascultați „Strigătul” unplugged al celor de la Trooper pe terasa Berăriei și n-o să regretați. Comit o indiscreție, adică dau din casă de la Rock FM, unde solistul trupei e DJ: Alin Coiotu’ Dincă e în mare voce!

5 TO DO în București 31 august - 6 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Regal de balet, la TNB, Luni, 3 septembrie, ora 19.30
Sala Mare a Naționalului bucureștean găzduiește o gală specială de balet de-a lungul căreia vor evolua artiști români de peste graniță, dar și străini. Alice Minoi semnează regia artistică a evenimentului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută