Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Guess Who și raku x romaN – concert pe Dâmbovița

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Guess Who și raku x romaN – concert pe Dâmbovița Share Guess Who și raku x romaN – concert pe Dâmbovița


Academia Rowmania anunță un nou eveniment pe apă: sâmbătă, pe 25 august, de la 19:30,  raku x romaN și Guess Who fac Dâmbovița să vibreze de pe scena plutitoare din zona Unirii, lângă Biblioteca Națională a României.

raku x romaN prezintă pentru prima dată în concert albumul intitulat “cuartalu’ raze” lansat online în luna mai a acestui an. Ambii artiști au o îndelungă activitate muzicală în hip hop-ul autohton. ”cuartalu’ raze” este formula actuală prin care cei doi vor să aducă publicului o muzică rap la intersecția dintre vechi și nou, avansând în ceea ce au pornit cu mult timp în urmă.

GuessWho va încinge Dâmbovița cu hit-urile sale. De-a lungul timpului, a reușit să spargă barierele stilistice ale hip-hop-ului romanesc, venind cu un sound fresh, adresându-se în special publicului deschis și capabil să accepte evoluția sound-urilor ce domină în acest moment scena internațională.

Concertul poate fi ascultat de pe mal sau de pe apă; din caiac, canoe, de pe placa de SUP sau chiar de pe plută, iar echipa Academiei Rowmania poate pune la dispoziție canotci și SUP-uri doritorilor.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în evenimentul de pe Facebook.

Academia Rowmania încurajează practicarea sporturilor pe apă, iar în 2018 și-a propune să transforme un segment al Dâmboviței într-o apă navigabilă, demonstrând bucureștenilor că se pot bucura de un colț de natură, chiar în inima marelui oraș, între două artere de intensă circulație rutieră.

Pe perioada verii, Kaufland România pune la dispoziția publicului care vizitează Academia Rowmania, în fața Bibliotecii Naționale, zone de relaxare pe pontoane plutitoare, dându-i ocazia să ia pulsul citadin de la suprafața râului, pentru că orașul se simte altfel de la nivelul apei.

Pentru a afla programul evenimentelor, urmăriți pagina de Facebook AcademiaRowmania.

Academia Rowmania powered by Kaufland este un proiect al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 și SupAcademy România în parteneriat cu Biblioteca Națională a României, Ministerul Culturii și Identității Naționale și Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, cu sprijinul: DC Communication, Apele Romane, Societatea Română de Radiodifuziune și BucureștiFM. Proiectul este continuarea inițiativei DâmbovițaSmart 2015 – Dâmbovița, râul inteligent al Bucureștiului, spațiu public pentru cetățeni.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută