Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


HAND-MADE

Creative Buzz

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 17-19 august 2018, zilnic între 10.00-22.00, în Piața Mică din Sibiu. Participă meșteri artizani din toată țara.

CÂND: 17-19 august

PREȚ: Intrare liberă

 

MUZICĂ

Sibiul de odinioară

Ediția a V-a Festivalului Sibiul de Odinioară are loc în 18-19 august 2018. Locația rămâne aceeiași ca și până acum – Pădurea Dumbrava – Camping. Sâmbătă, 18 august,vor concerta:

Compact, Timpuri Noi și Onenightstand. Duminica, 19 august, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Emeric Imre.

UNDE: Camping Dumbrava

PREȚ: Intrare liberă

 

CONCERT

DJ Awards

Romanian DJ Awards a fost creat pentru a fi cel mai mare eveniment de premiere a muzicii electronice din România, prezentând producătorii și DJ-ii din întreaga gamă de muzică electronică, inclusiv House, Techno, Funk, Hip – Hop, Turntablism Breakbeat, UK Garage Bassline și multe altele.

UNDE: Piața Mare

CÂND: 30 august

 

SIBIUL SE ÎNTOARCE ÎN EVUL MEDIU

Festivalul Medieval “Cetăți Transilvane” Sibiu este un eveniment menit să celebreze zilele orașului Sibiu şi este organizat din anul 2001, în ultimul weekend din luna august. Având loc în Centrul Istoric din Sibiu, în piețele, pe pietonala Nicolae Bălcescu, pe străzi și străduţe pietruite, festivalul îmbracă și cheamă tot orașul în sărbătoare. Evenimentul ia startul, an de an, cu tradiționala paradă a personajelor medievale la care participă, costumați în veșmânt medieval, toți artiștii invitați și publicul care de la an la an este prezent în număr tot mai mare. Ediția din acest an debutează în 24 august.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută