Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

”Ce înseamnă să fii altfel” de Ștefan Dobre

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Ce înseamnă să fii altfel” de Ștefan Dobre Share ”Ce înseamnă să fii altfel” de Ștefan Dobre


Fără politică, scandaluri, proteste… Chiar și fără glume cu olteni. Fără nemulțumiri la adresa primăriei, a gropilor din asfalt, a mașinilor din trafic sau înghesuielii la mall. Astea le găsești oriunde mergi în România. Altceva nu cred că are vreun alt oraș din România. Uitați o știre din miez de august care a trecut aproape neobservată:

”TNRS a pus în vânzare biletele pentru primele nouă spectacole din octombrie. Agenția teatrală rămâne deschisă toată luna august. La cererea publicului, TNRS va redeschide vineri, 10 august, agenția teatrală, care va funcționa după un program de vară, pe tot parcursul lunii august. Astfel, toți cei care doresc să cumpere bilete din agenție, pot face acest lucru de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 17:00. Începând din luna septembrie, agenția va reveni la programul normal de funcționare”.

Altfel spus, în luna concediilor, când cei mai mulți oameni pleacă la mare, teatrul din Sibiu vinde biletele pentru spectacolele care vor avea loc peste două luni, majoritatea cu casa închisă. Și pentru asta agenția teatrală trebuie să rămână deschisă, întrucât nu toți își pot cumpăra bilete online. Dacă ăsta nu mai e motiv de mândrie, atunci nu știu care poate fi!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută