Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Alexandra Crăciun | Ceramică și cafea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alexandra Crăciun | Ceramică și cafea Share Alexandra Crăciun | Ceramică și cafea


Sunt într-o perioadă în care am nevoie de locuri zen și cu liniște, motiv pentru care sunt super atentă la tot felul de mici detalii (pe lângă cele pe care le aveam deja pe listă – scriu un articol separat cu alea): cât de tare e dată muzica și cât de mare e zgomotul de fundal (call me a nerd, dar am și o aplicație care o măsoară), dacă e oră de vârf sau nu, cât de mare e restaurantul, dacă mă cunosc sau nu oamenii pe acolo, dacă e business local sau lanț și cât de departe e de casă.
Ei bine, având criteriile astea atât de stricte, am rămas la un număr restrâns de locuri iar printre ele este unul în care îmi face mare plăcere să merg și se numește Espresso Studio. E în centru, e un business local cu niște oameni foarte amabili și binevoitori, cu puțin zgomot de fundal, temperatură ok, cafea bunicică (uneori spuma nu e tocmai ce trebuie dar îi iertăm), ceai foarte foarte bun și prăjituri delicioase.

Alexandra Crăciun | Ceramică și cafea

Însă, cel mai și cel mai mult, mă duc Espresso Studio pentru atmosfera pe care o regăsesc de fiecare dată acolo. E o liniște foarte faină (genul de liniște care e dată de persoana care îngrijește locul) și un spațiu care-mi dă o stare foarte foarte calmă. Acum nu-mi vine în minte un alt loc în Cluj unde am mai simțit genul acesta de atmosferă (poate Qui One Quint – care s-a închis). Îmi place că au și o serie de ateliere de ceramică la care mi-ar plăcea să particip într-o zi. Aaaa, și îmi place că e aproape de Cinema Victoria, așa că dacă am chef de o pauză pot oricând merge la un film.
Poți citi o carte, poți să lucrezi, poți să te vezi cu un om special, poți să meditezi, poți să scrii. E genul de loc în care eu mă duc să-mi adun gândurile sau să scriu în jurnal. Sper să le meargă și să mai țină deschis mult și bine și să poată să păstreze atmosfera asta pentru totdeauna. Nu-i cunosc, dar le mulțumesc pe această cale.
Baba Novac 27 de la 9:00 AM – 6:30 PM. Să-i vizitați.

Alexandra Crăciun | Ceramică și cafea

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută