Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în Timișoara 10 – 16 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în Timișoara 10 – 16 august 2018 Share Top 5 evenimente în Timișoara 10 – 16 august 2018


 

În următoarea perioadă avem 5 evenimente, pe care nu ar trebui să le ratezi!

 

Top 5 evenimente în Timișoara 10 - 16 august 2018

1. Casa Bănățeană se deschide la Muzeul Satului Bănăţean

O serie de evenimente muzicale vor fi organizate de Muzeul Satului Bănățean și Asociația „Tradiții Bănățene” în zilele de 12 și 19 august, între orele 17.00-19.00. Pe scena aflată în aer liber vor evolua: ansamblul „Datina”, condus de Dezdemona Toma-Rusoaie, alături de orchestra și soliștii colaboratori ai asociației: Dan Necșa, Andreea Pascota, Denisa Gog, Larisa Horvath. Intrarea este liberă!

 

Top 5 evenimente în Timișoara 10 - 16 august 2018

2. Răspunsul nostru anticaniculă

Ce ai zice de o bere ”artsy” și multă distracție? Între 17-19 august, în Parcul Rozelor te așteaptă 3 zile de muzică bună, distracție și bere artizanală de cea mai bună calitate, furnizată de comercianți străini.
Craft Art TM înseamnă trei zile de bere artizanală de calitate, muzică bună cât cuprinde, mâncare delicioasă și atmosferă de festival european! Propunerile concertistice ale organizatorilor sunt: Moonlight Breakfast și Grimus pe 17 august, Gojira și Planet H pe 18 august şi Golan pe 19 august. Stați pe aproape, pe lângă numele grele vor mai fi și alte trupe care să vă facă berea cât mai ușor accesibilă.

 

3. Temă de vacanță

Planetariul mobil se redeschide la Casa Tineretului în perioada 17-19 august cu spectacolul educațional „Astronomia în Vacanță”. Reprezentațiile vor include explicații de la doi povestitori, care vor interacționa cu publicul, vor fi proiecții live şi mecanică cerească. Evenimentele se vor desfășura într-un dom mobil cu diametrul de opt metri și înălțimea de cinci metri, care va fi instalat la Casa Tineretului. Proiecțiile se vor desfășura între orele 10.00 și 19.00, din oră în oră, durata unei proiecții va fi de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este de 13 lei. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de patru ani, cu însoțitor adult.

 

Top 5 evenimente în Timișoara 10 - 16 august 2018

4. Noua ordine muzicală la Purge Weekender

Unul dintre festivalurile noi ale acestei veri ne-a impresionat cu line-up-ul prezentat până acum. Este vorba despre Purge Weekender, cea mai nouă idee a celor de la Purge Crew, care îi vor aduce în Timişoara pe Cookie Monsta şi, în premieră, pe The Four Horsemen, pe 17 şi 18 august. Tony Cook, pe care îl ştiţi cu toţii sub numele Cookie Monsta, este un producător şi DJ de dubstep cu un stil puternic şi întunecat. Pe de altă parte, The Four Horsemen, trupa formată din Ivory, Ecraze, Graphyt şi SampliFire, va aduce, pentru prima dată în România, stilul lor specific de Dubstep puternic şi Riddim. Restul line-up-ului cuprinde nume ca Neonlight, Backstab, Puppetz şi Mizo.

 

5. Zile de povestit la Capitol

În perioada 20-22 august se organizează cea de-a XII-a ediţie a “Festivalului concurs internațional de interpretare vocală şi instrumentală “Iosif-Sivu şi Cosmin Golban” pe scena Sălii Capitol. Fişele de participare şi regulamentul concursului se pot vizualiza online la: www.iosifsivu-cosmingolban.ro. Programul festivalului cuprinde: 20 august (ora 11.00-Preselecţia candidaţilor la Casa de Cultură, Sala Lira), 21 august (ora 18.00, concurs, sala Capitol), 22 august (ora 18.00 – Gala laureaţilor și spectacol susţinut de invitaţii organizatorilor pe scena Sălii Capitol).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută