Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla! Share Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!


Noi nu ne săturăm efectiv să tot mâncăm la Berăria Valhalla. Câteodată simțim că la fiecare vizită tot descoperim alt preparat pe care trebuie să-l încercăm. 

Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!

Restaurant Valhalla îți oferă o selecție de preparate delicioase de la supe, borșuri, ciorbe, cotlete de porc, șnițele de pui, diferite sortimente de cârnați,  desert și lista continuă. Meniul ofertant se datorează în special conceptului de la baza localului, acela de a purta oaspeții printr-o călătorie culinară autentic românească.

Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!

Dacă te nimerești în jurul prânzului la ei poți cere meniul zilei. Poți alege din cele patru feluri de ciorbă pregătite zilnic, felul II și desert. Încercați borșul de găină cu tăieței de casă și papricașul de porc, iar la desert papanași cu smântână și dulceață de cireșe amare, sigur o să vă placă.

Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!

Mai mult, în perioada asta vă recomandăm să profitați din plin de tesara lor, o zonă în care restaurantul continuă tradiția festinurilor culinare. 

Valhalla este o berărie cu ceva în plus. Pentru că aici se servește și mâncare, mai diversificată decât “minuturile” unei berării tradiționale. Pentru că aici au loc concerte (cu trupe mai mult sau mai puțin celebre), pentru că aici avem stand-up comedy și pentru că, tot aici, au loc lansări de carte.

Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!

Să mănânci la Valhalla este cu adevărat o aventură, așa că musai treceți pe la ei!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.