Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în Timișoara 27 iulie – 2 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în Timișoara 27 iulie – 2 august 2018 Share Top 5 evenimente în Timișoara 27 iulie – 2 august 2018


 

 

1. Marea Britanie vs. Ucraina. Vestul şi Estul se vor întâlni pe 27 iulie în Reflektor Venue. Mare meci muzical, vinerea, de la ora 20.00. Dope Smoker vin din Ţara Galilor şi sunt gata de „luptă” cu ucrainieniiCei din urmă ne vor arăta ce înseamnă rockul psihedelic într-o ţară a fostei Uniuni Sovietice. Combinaţia de trupe propusă este una extrem de interesantă, pare un fel de Cocktail Molotov al rockului, să vedem cine va reuşi „să incendieze” mai bine scena. Zicem să încheiem prezentarea cu o vorbă a trupei galeze: „Man, this rocks my boxers!”

2. Strict prezent: VpB Fest #1. Loc de adunare: Strada Mărășești. Convocator: Verde pentru Biciclete. Zile pentru adunare: 28-29 iulie. Ce se întâmplă (de la organizatori zicere): „Te-ai gândit vreodată cât de frumos ar fi ca în orașul tău să existe un festival dedicat bicicliștilor? Ei bine, noi da! Și uite așa am început să visăm, să ne imaginăm, să dezvoltăm idei și pas cu pas, om cu om, ne-am unit forțele și-am trecut la treabă. Din Timișoara, în toată țara, începem revoluția bicicliștilor”! Intrarea este liberă.

Top 5 evenimente în Timișoara 27 iulie - 2 august 2018

3. Cine răsfaţă femeile. După cincisprezece ani de la premieră, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Alexandru Andrieș și Mircea Vintilă revin cu spectacolul „Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei”. Evenimentul va avea loc pe 31 iulie, de la ora 19.30, la Filarmonica Banatul din Timișoara. Nimeni nu credea că Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă vor cânta împreună minunatele lor piese al căror diapazon va fi prietenia. Se întâmpla în 2003. În 2018, după cincisprezece ani, cele patru voci marcante ale muzicii românești vor urca din nou pe scenă în această formulă pentru a încânta publicul cu piese cunoscute și îndrăgite.

4. Tura Licuricilor – Light up your city! Tura Licuricilor – „Light up your city!” este mai mult decât o tură de alergare nocturnă prin Timișoara. Ea își propune să reactiveze și să creeze o comunitate de alergători care ies în stradă, să „lumineze” cel puţin temporar spaţiul urban. „Tura Licuricilor” este anul acesta la a treia ediţie și va avea loc pe 3 august de la 21.45, adunarea la tură se va face în Piaţa Unirii.

Top 5 evenimente în Timișoara 27 iulie - 2 august 2018

5. O altfel de samba, black samba. NervoChaos – death/black metal originar din Brazilia ajunge la Timișoara, la Reflektor Venue, pe 4 august, de la ora 21.00 în turneul european NYCTOPHILIA TOUR 2018. Trupa s-a format în 1996 şi au vrut să aducă pe scenă o muzică agresivă şi haotică. Le-a ieşit, showul lor fiind unul extrem de extravagant. Au împărţit scenele lumii cu grei ai metalelor precum Cannibal Corpse, Kreator, Napalm Death, Carcass, Venom, Vader ori The Exploited.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.