Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

The Cat Empire revin la București în luna octombrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Cat Empire revin la București în luna octombrie Share The Cat Empire revin la București în luna octombrie


De peste un deceniu, The Cat Empire sunt cunoscuți drept una dintre cele mai tari trupe din lume când vine vorba de distracție și voie bună, iar după succesul de la Shine Festival de vara asta, australienii revin pe 31 octombrie la București, la Arenele Romane (cort încălzit), pentru a-și prezenta piesele care i-au făcut celebri. În deschidere va fi DJ JUMPS. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț special!
 
Muzica colorată a celor de la The Cat Empire a făcut înconjurul lumii și este dificil de descris și foarte greu de categorisit. Reputația trupei s-a construit pe un show live haotic și puternic, show văzut în recentul turneu de peste jumătate de milion de fani care și-au cumpărat bilete la concertele trupei.
 
O dată cu cel mai recent album “Rising With The Sun”, care s-a situat în TOP 20 în 16 țări din lume, trupa a pornit în câteva turnee mondiale încununate de succes! Solistul Felix Reibl descrie albumul ca fiind o lume exploziă, plină de artificii și arome exotice alături de un ritm foarte adânc. The Cat Empire scrie cântece care fac oamenii să danseze și muzică ce-ți dă impresia că tocmai ai fost răpit și introdus într-o paradă mare și colorată. După showul sold out din 2016 din aceeași locație, se anunță din nou o seară de neuitat! Legenda spune că trupa s-ar putea să vină cu piese noi în acest turneu…
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara.
 
Biletele au următoarele prețuri:
 
-primele 100 de bilete din fiecare categorie: 85 lei Acces General, 115 lei Golden Circle (în fața scenei)
-Earlybird: 95 lei Acces General și 125 lei Golden Circle până pe 15 august
-Presale: 105 lei Acces General și 135 lei Golden Circle până pe 31 octombrie
-La Acces: 120 lei Acces General și 150 lei Golden Circle
 
Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin FanCurier oriunde în țară.
 
Zona Golden Circle din fața scenei are doar 400 de locuri. Accesul în această zonă se face pe bază de brațară (pe care o primiți la intrare). Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută