Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | BOB Coffee Lab şi Suento

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | BOB Coffee Lab şi Suento Share NOU ÎN ORAȘ | BOB Coffee Lab şi Suento


 

 

BOB Coffee Lab
În Piața Charles de Gaulles s-a deschis cafeneaua BOB Coffee Lab. După cum îi spune și numele, nu este doar un coffee shop, ci a pornit inițial ca un laborator de prăjire a cafelei, ca extensie venind firesc și deschiderea cafenelei. Specificul BOB Coffee Lab este construit în jurul felului în care este preparată cafeaua, cu aparatură de ultima generație, care stabilizează temperatura apei și presiunea și a felului în care este prăjită cafeaua, procedeu ce influențează toată experiența din ceașcă: culoare, aromă, gust.

NOU ÎN ORAȘ | BOB Coffee Lab şi Suento

Piața Charles de Gaulles nr. 3, tel.: 0748880038, www.bob.coffee

Suento
Suento, restaurantul inaugurat la începutul verii pe o stradă liniștită din zona Moșilor, este situat într-o casă veche reamenajată într-un stil minimalist și elegant și dispune și de o grădină luxuriantă, un refugiu ideal în zilele toride de vară. Suento este un bistro modern ce oferă mâncăruri simple, dar rafinate, preparate cu cele mai bune ingrediente de sezon, în combinații inedite. Barul oferă o vastă selecție de vinuri românești, beri artizanale și cocktailuri speciale. Apărut sub umbrela Gram (binecunoscutul bistro din Piața Victoriei), Suento urmărește aceeași linie și dorește să fie un loc de evadare urbană, aparte prin simplitate, savoare și experiență.

NOU ÎN ORAȘ | BOB Coffee Lab şi Suento

Strada Toamnei nr. 101, tel.: 0787605362,
program: L-D: 10:00-01:00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.