Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Triatlon Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Triatlon Cluj Share Triatlon Cluj


Cum stați cu sportul? Dar cu competițiile? Întrebăm pentru că Triatlon Cluj revine cu cea de-a 5-a ediție! Clubul de înot și triatlon Orca, împreună cu Betfair România Development, organizează pe 28 iulie competiția din zona lacului Tarnița.
Dacă nu știți despre ce e vorba în propoziție, vă facem noi un recap. Triatlop Cluj propune trei probe la care te poți înscrie, în funcție de abilități, preferințe și alte cele: proba de înot (1500 m), ciclism (30 km) și cea de alergare (9 km). Competiția se desfășoară la lacul Tarnița, acea zonă pe care sigur o vizitați rapid într-un weekend în care vreți să scapați de aglomerația orașului, pentru că e doar la vreo 35 de km de Cluj și, da, se pune ca o mică escapadă. Scopul evenimentului este de a promova triatlonul și sportul de anduranță în general. Dar mai trebuie să știți că, în cazul în care o probă de înot de 1500 m vi se pare floare la ureche, evenimentul sportiv continuă pe 29 iulie cu a 12-a ediție a „Traversarea Tarniței”, unde vorbim despre un traseu de 6,5 km. Provocarea este mult mai mare și organizatorii recomandă ca potențialii participanți să fie pregătiți.
Sunteți înscriși sau nu la una dintre probe, trebuie să știți că triatlonul aduce la Tarnița o atmosferă aparte. Sunt așteptați sportivii și amatorii de toate vârstele pentru a promova împreună sportul și un stil de viață sănătos.

28-29 iulie
Lacul Tarnița
www.club-orca.ro 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.