Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

The Place

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Place Share The Place


Vrei un local chic, cu mâncare bună și cu prețuri rezonabile? Pare greu de imaginat, dar să știi că locul ăsta chiar există. Se numește The Place și-l găsești pe Bulevardul 21 Decembrie.
The Place e un restaurant foarte interestant și stylish, localizat chiar vizavi de The Office. Ei au cronometrat și aparent distanța dintre cele două incinte este de doar câteva secunde – 24 la număr – deci în cazul în care lucrezi acolo, tocmai ți-ai găsit opțiunea perfectă pentru masa de prânz. Au opțiuni pentru mic dejun, prânz și cină, staff-ul e simpatic și servirea se face destul de rapid, deci sunt de luat în calcul pentru o masă în timpul zilei de lucru când nu mai ai chef să te răsfeți cu niște covrigei la birou. Sandwich-urile, de exemplu, merg bine la prânz, sunt sățioase și consistente, eventual îți rămâne loc și de un tiramisu, să mai tragi de timp. Dar poți merge și pe ceva paste, sau mâncăruri pe bază de pui, vită sau pește și nu trebuie să te îți faci griji că vei aștepta super mult după comandă. Restaurantul oferă și opțiunea de a-ți precomanda mâncarea, ceea ce e numai bine dacă ești pe fugă și pauza nu e așa de lungă pe cum ne-am dori!
Ah, și era să ne scape un detaliu destul de important: terasa chic, unde poți să te răcorești cu ceva rece și să te bucuri de masă în aer liber.

B-dul 21 Decembrie 1989, nr 120
0770 876 936
www.facebook.com/ThePlaceCluj 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.