Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Samsara Chillout Teahouse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Samsara Chillout Teahouse Share Samsara Chillout Teahouse


Recunoaștem, vizităm mai des Samsara Foodhouse decât ceainăria sa înfrățită, dar dacă ne întreabă cineva unde se poate relaxa pe-o terasă, să fie liniște și armonie, păi, îi răspundem că la Samsara Chillout Teahouse. Grădina lor nu este doar o simplă terasă, iar de asta vă veți convinge încă de la prima vizită. Pe de-o parte, elementele grădinii sunt în totalitate din materiale naturale, spațiul fiind creat de mai multe mâini de oameni, prieteni, voluntari, dispuși să investească din timpul și energia lor la construcția unor structuri ecologice: un foișor cu acoperiș de paie și unul cu șindrilă, hooble culture, cinci grădini suspendate cu diverse plante semănate de chiar de el etc. Tot cadrul pare luat chiar din natură și parcă s-a format de la sine, fără să fi intervenit mâna de om. E un loc ideal pentru relxare, mai ales pe timp de vară!

Încearcă @ Samsara Chillout Teahouse
Desigur, ceaiurile sunt la rang de cinste la Samsara Chillout Teahouse, însă în prag de vară, domolim temperaturile cu smoothie-uri pe bază de super-alimente, specialități de cafea organică, limonade cu fructe, ice-tea-uri și delicioase tarte raw. Noi ne declarăm fascinați de smoothie-urile delicioase și super sănătoase, pe care e musai să le testați!

Emil Racoviță 27
www.samsara.ro 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.