Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Expoziție de Șahuri

Free in Cluj
Șah cu piese din lemn, piatră cioplită, marmură sau alte materiale sunte expuse în Holul central al clădirii Casei de Cultură a Studenților. Piesele sunt colectate de către profesorul Emil Sitaru și provin din mai multe țări. Le poți vizita până pe 31 iulie.

The Lab w/ Dj Siri

Free in Cluj
Dj Siri te așteaptă luni, 23 iulie, în Flying Circus. De ce? Pentru că vor avea loc niște experimente muzicale pe care sigur nu vrei să le ratezi.

Peace Film Night

Free in Cluj
PATRIR continua seria Peace Film Night de la Urania Palace cu documentarul Burkinabè Rising: The Art of Resistance in Burkina Faso. Proiecția va avea loc pe 26 iulie.

Latino Night – Vamos a la Fiesta!

Free in Cluj
Fetelor, să știți că în fiecare joi voi aveți intrare liberă în Revolution dacă ajungeți până-n ora 23. E muzică, e distracție și un supply de shot-uri infinite.

Altă Dată | Premieră

Free in Cluj
Pe 24 iulie, Fabrica de Pensule va găzdui premiera internațională Altă dată, un film despre un grup de artiști ce se întâlnesc să discute și să organizeze o viitoare expoziție pe care trebuie s-o realizeze împreună. La proiecție vor participa și actrițele Petronela Grigorescu și Liliana Basarab.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.