Twelve e restaurantul care vrea să te ajute să tratezi cea mai important masă a zilei ca fiind realmente importantă. Te ajută la micul dejun, să nu te stresezi cu asta. De fapt, Paul te ajută cu micul dejun, el fiind cel căruia trebuie să-i mulțumești că ți-ai început ziua corect.
Are 33 de ani, e din Cluj și e bucătar doar de 5 ani, dar n-ai zice asta după dish-urile pe care le face. L-am provocat la o poveste rapidă până să dea publicul flămând peste restaurant, să-l cunoaștem mai bine și să știm cine din Cluj ne ajută să nu murim de foame. Ah, și am aflat că, aparent, bucătăria și muzica merg mână în mână, pentru că Paul e al doilea chef de care aflăm că are și pasiuni muzicale. Dar aflați detaliile mai jos.
1. E mișto să fii bucătar în Cluj?
E mișto să fii bucătar oriunde atâta timp cât îți place și faci meseria asta cu pasiune.
2. Care e relația clujenilor cu mâncatul în oraș?
Începe să devină din ce în ce mai ok… asta și datorită festivalurilor de mâncare ca Street Food Festival.
3. Ai avut vreodată o comandă mai „ciudată”?
Comenzi ciudate sunt mai tot timpul. O „salată” fără salată cred că e cea mai common.
4. Ce trebuie să ai musai în frigiderul tău și de ce?
Depinde de care frigider vorbim. În cel de acasă e musai să ai vin iar la cel de la job e musai să ai de toate.
5. Ce dish/ingredient e mult prea overrated și ar trebui să dispară pentru veșnicie din orice bucătărie?
Varza Kale!
6. Care ar fi meniul tău perfect?
Nu cred că există meniul perfect. E ca și atunci când întrebi care e mâncarea preferată a unui bucătar – toate sunt preferate.
7. Cum reacționezi când un client e nemulțumit și trimite mâncarea înapoi la bucătărie?
De obicei mă interesează motivul pentru care e întoarsă mâncarea înapoi. Orice problemă se rezolvă. Gusturile nu se discută.
8. Am auzit că ai și ceva pasiuni muzicale. Ne zici mai multe?
Într-adevăr am și o mică carieră muzicală. E mai mult un side-job. Am început să mă implic mai mult în treaba cu DJ-eala acum 3 ani când am pornit proiectul DigitaLove. Cu care am reușit să ajung la mai toate evenimentele importante din Cluj.
9. Îți lași vreodată cele două pasiuni să interacționeze?
Sunt două lumi total diferite. Încerc să le fac pe ambele cu la fel de mult drag și implicare.
10. 3 motive pentru care cineva ar trebui să treacă pe la Twelve?
Diversitate, mâncare bună, cele mai bune Ouă Benedict din Cluj.
11. Un mesaj pentru cititori:
Viața e prea scurtă pentru mâncare proastă!