Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Berlin – Cremona Tango Expres

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Berlin – Cremona Tango Expres Share Berlin – Cremona Tango Expres


Cafeneaua din centrul istoric pare scoasă din altă lume și epocă, dintr-un un loc mai distins, mai politicos și mai calm. La Doamna T nu mergi pentru un mocaccino to go, ci pentru o cafea turcească savurată lent la o masă cochetă, alături de o prăjitură de casă; nu mergi pentru niște drink-uri de warm-up înainte de un party, ci pentru câteva pahare de vin bun și conversație spumoasă la seara de trivia. Și dacă mergi la Doamna T pe 26 iulie, mergi pentru un concert cu adevărat special: BERLIN – CREMONA tango express revin pentru o seară plină de muzică de tango. Duo-ul interpretează muzicä originală compusă de Fabio Turchetti și alte capodopere ale genului clasic , cum ar fi „La cumparsita” sau tangouri vocale ca „Malena” sau „Naranjo in flor”.
E greu să îți imaginezi un loc mai potrivit pentru un astfel de concert decât Doamna T. Cafeneaua de față este practic o definiție neoficială pentru eleganță, așa că se poate spune că tango-ul e chiar la el acasă. Vă recomandăm să nu lipsiți în joia cu pricină de la concert și să puneți chiar acum mâna pe telefon pentru a vă face o rezervare. Vă bucurați apoi de muzică și-un pahar excelent de vin!

26 iulie
Doamna T
www.facebook.com/DoamnaT 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.