Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Vacanța de vis cu bani puțini există! Trucuri și sfaturi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vacanța de vis cu bani puțini există! Trucuri și sfaturi! Share Vacanța de vis cu bani puțini există! Trucuri și sfaturi!


Deși rolul vacanțelor e să te detașezi de locul de muncă și de rutina zilnică și să te relaxezi, știm cu toții cât de frustrant e atunci când cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus în concediu. Urmează mici regrete, iar dintr-o dată singura gură de aer din an intră într-un con de umbră. Nu strică să afli câteva trucuri și sfaturi testate deja pentru a cheltui mai puțin atunci când ești în vacanță.

(#1) Fă de acasă o listă cu locurile pe care ai în plan să le vizitezi. Verifică online prețul biletelor de intrare și vezi ce poți lăsa deoparte. Important e să vizitezi ce ți se potrivește ție și ce îți place cu adevărat, nu ceea ce vizitează toată lumea.

(#2) Pentru anumite intrări la muzee, dar și pentru transportul între orașe, de cele mai multe ori, biletele sunt mai ieftine dacă le achiziționezi în avans, online.

(#3) Fixează-ți un buget pentru fiecare zi (mâncare, bilete de acces, cumpărături) și încearcă să te ții de el.

(#4) Alege să te miști între punctele de interes cu bicicleta sau cu alte mijloace de transport în comun. Mai ales în Europa de Vest e o variantă mai confortabilă și mult mai ieftină.

(#5) Nu arunca sume imense pe cadouri. E un gest frumos să le aduci suveniruri din vacanță celor dragi, însă ține cont și de vorba ”Nu contează valoarea, ci gestul în sine!”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.