Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 20 – 26 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Timișoara 20 – 26 iulie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Timișoara 20 – 26 iulie 2018


 

 

ȘCOALA DE AFIȘ
Centrul Misc., 20 iulie, 20:00. Expoziția reunește 50 de lucrări de la diferiți artiști, dedicate cinematografiei, teatrului și operei, semnate de 50 de reprezentanți de renume ai Școlii Poloneze de Afiș, un adevărat etalon la nivel mondial al designului artistic. Vernisaj.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 20 - 26 iulie 2018

CEAU, CINEMA
Grădina de Vară, 20 iulie, 22:00. Ziua a II-a a festivalului de film aduce pe ecranele din oraș filme în premieră, filme bănățene dar și videograme în mai multe spații din oraș. Are loc și proiecția filmului „Procesul”, în regia lui Claudiu Mitcu, invitatul serii.

PEREN
Cărturești Mercy, 21 iulie, 18:00. Un demers creativ tributar unei estetici simple și organice: ierbare înrămate, care reprezintă dorința de a reda viața ramelor vechi, prin restaurare și prin expunerea naturii în interiorul acestora. Adevărate obiecte de decor inspirate din natură.

MUZICĂ VECHE
Biserica Romano-Catolică Bălcescu, 21 iulie, 19:00. Cel de-al treilea recital din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc prezintă o serie de piese compuse pe parcursul secolului al XVI-lea de către cei mai importanți compozitori interpreți din perioada domniei lui Carol al V-lea.

SABB
Văliug, Ponton Casa Baraj, 21 iulie, 21:00. Ritmul dintr-o sâmbătă seară, pe malul lacului este creat de Sabb, Andre Rizo, John Trend și Dj Elles, care vor mixa până în zori muzică electronică, dance și house, într-un cadru cât se poate de natural, în natură, lângă pontoane.

CONCERT DE BASM
Biserica Millenium. 22 iulie, 20:00. De la debutul său în 1995, cu 12 albume de studio și numeroase lucrări de artă video și experimente multimedia, Daniel Dorobanțu prezintă un concert alături de Alira Mun: o artă mărturie a unei viziuni dense despre explorare vizuală și muzicală.

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 20 - 26 iulie 2018

ANA
Calpe Gallery, 24 iulie, 15:00. Expoziția artistului Horia Bojin conține lucrări de sculptură în lemn, volume abstracte, texturate discret, pastelate în culoare, privite uneori ca adevărate Axis Mundi sau Coloane ale cerului care unesc două lumi, și eternitatea vieții.

MOLDO CRESCENDO
Sala Capitol, 24 iulie, 19:00. Un concert de muzică clasică alături de Moldo Crescendo: deosebit, cu introducere teoretică și incursiune istorică înaintea fiecărei piese. O adevărată lecție de muzică pentru toate vârstele. Intrarea liberă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.