Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Clubul Țăranului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Clubul Țăranului Share Recenzie pe bune | Clubul Țăranului


 

 

Mai scump, mai greu

Bineînțeles, ca mai tot românul care se învârte prin cercurile care implică activități legate de muzică, film sau târguri de bunătăți, am călcat deseori pragul Clubului Țăranului. Mai ales la concerte, clubul fiind unul dintre epicentrele muzicii de calitate din București.

Terasa e arhicunoscută, pe aici se perindă o mulțime de personaje boeme, artiști, publicitari, ba chiar și hipsteri cu pantofi New Balance. E unul dintre acele locuri care, fără a avea o rețetă evidentă, reușesc să fie pline mai tot timpul, în timp ce altele se zbat să aibă 2-3 mușterii pe seară. Mai recenzasem locul, așa că am revenit după aproape un an, să vedem dacă s-a schimbat ceva și în ce mod. De data asta, am luat azimut terasa într-o seară de marți răcoroasă, numai bună de plimbare.

Recenzie pe bune | Clubul Țăranului

Am găsit o masă liberă în zona acoperită, am luat o bere și apoi am comandat exact aceleași feluri ca și prima dată, pentru o comparație exactă – pomana porcului, cartofi prăjiți cu brânză rasă și salată de roșii. Bucățele de ceafă de porc rumenite în sos de vin cu usturoi, cartofii (necongelați) tot gustoși, gogoșarii și castraveții murați buni și ei, doar că în oțet (mai rar în saramură). Porțiile nu mai sunt la fel mari iar prețurile au mai crescut. Singura chestie neschimbată – timpul mare de așteptare.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută