Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie Food: Cheffa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie Food: Cheffa Share Recenzie Food: Cheffa


 

 

 

După o pauză în care tot ne-am mai întâlnit rar la diverse evenimente și discuții culinare ne revedem cu prietenul nostru, Chef Ciprian Feghiuș și nu întâmplător ci într-un mod delicios! Demult ne povestea și în paginile revistei că va intra pe cont propriu în streetfood și în aceste zile acestea am ajus la el, la Cheffa!

O locație plină de arome, gusturi și prieteni chiar pe esplanada Palas. De la început, datorită atmosferei deschise și haioase, nu am putut să ne abținem să nu întrebăm despre Burgherul Inflaționist. Ciprian ne-a răspuns înainte să răsfoim noi meniul că este burgherul-manifest: în ciuda inflației are cu 5% mai multe ingrediente și prețul neschimbat. La Cheffa nu ai cum să nu te întâlnești cu oameni cunoscuți sau cu prieteni așa că vizita noastră a fost una destul de lungă. Am făcut o masă mare și după 2-3 sticle de cola din plante botanice Ciprian ne-a făcut o introducere în meniul lui. Cum totul de acolo arăta foarte bine, nu ne-am putut hotărâ și am luat de toate.
Tacos pentru pofticioși

Aromele te fac să te pierzi pe străzile Americii de Sud iar spectacolul de pe tortilla, culorile și gustul te fac să nu te mai saturi de Mexic! Și crede-ne că ai de unde alege din diversitatea de tacos, fie el de porc, vegetarian sau cu ton. Nu ai cum să-l refuzi!

Fructe de mare pentru pretențioși
La Cheffa, mâncarea mediteraneana stă la loc de cinste în meniul lui Ciprian. Fie că e vorba de Creveții Imigranți sau de Calamarii Salvamari, dressingurile și garniturile pur și simplu sunt ceva ce nu am mai încercat până acum.

Steak-uri pentru gurmanzi
Aici lucrurile sunt simple. Ori te fură Vita Veselă, un mușchiuleț de vită cu sos de chimichurri ori te pregătești de luptă cu Porcul Samurai, un mușchiuleț de purcel care se laudă cu un sos de ciuperchi shiitake și căruia nu-i mai tace gura.

Burgerul inflaționist, Samuraiul și Vita cea Veselă au fost alegerile noastre, totul a fost minunat și plin de energie pozitivă, atmosfera super prietenoasă, iar nota de plată în jur de 120 ron cu multe cola botanice pentru că era frumos afară și nu am vrut acasă!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.